Her er en guide til hvordan du sælger din bolig

2019-11-04

Skal du have solgt din bolig? Men du ved simpelthen ikke hvordan du skal gribe det hele an? Så lad mig forklare dig 3 brugbare steps som du skal have på plads, inden du sætter din bolig til salg.

Tilstandsrapporten

Det første step er at få en tilstandsrapport over din bolig. Det er meget vigtigt at du som sælger, får orden på dette, da den har en meget vigtig funktion, som følge af huseftersynsordningen. Hvis sælger får udarbejdet en tilstandsrapport og indhenter tilbud på en ejerskifteforsikring på basis af denne, kan den frigøre sælger for meget ansvar for boligens fejl og mangler, der konstateres efter boligens overgang til køber.

Boligvurdering

Det andet step er at få en boligvurdering på din bolig, og før du kan gør dette skal du finde 3 gode lokale ejendomsmæglere til at udarbejde en boligvurdering og tilbud om at sælge din bolig. Derefter skal du vælge den du føler som er egnet til at sælge din bolig. Næste afsnit handler om hvordan du gør det bedst.

Vælg den rigtige ejendomsmægler

Det sidste step er at vælge den rigtige ejendomsmægler. Du gider ikke have en ejendomsmægler der hele tiden rykker på aftaler eller kommer for sent til boligfremvisning. Så det handler i realiteten om at prøve kræfter med forskellige ejendomsmæglere indtil du rammer plet. Hvis ikke ejendomsmægleren er fremme i skoene, kan det koste en bolighandel. Det er også meget vigtigt, at mægler møder velforberedt op til første boligfremvisning og at han/hun fremstår præsentabelt. Det vil give en god effekt at mægler har styr på tingene, hvilket kan medføre at boligen bliver solgt hurtigere.


 https://linksdk.dk

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang