Artikler 
 

En tilstandsrapport er en rapport der afspejler den bygningsmæssige tilstand for en bolig. Den er en ofte benyttet foranstaltning i en bolighandel, da den har en meget vigtig funktion som følge af huseftersynsordningen.

Pantebrevslån

2019-12-11

Langt de fleste lån af de lån der tages med sikkerhed i boligen i Danmark er pantebrevslån. Uanset om der er tale om et boliglån, realkreditlån eller et privat pantebrevslån. Når et pantebrev bruges til et lån får långiveren, oftest en bank eller et pantebrevsselskab, sikkerhed for lånet i din ejendom. Det betyder, at hvis du ikke kan betale lånet...

Forældrekøb

2019-12-02

Et forældrekøb er når et barns forældre køber en ejerlejlighed for deres barn. Et forældrekøb fungere på den måde at barnets forældre køber ejerlejligheden for deres barn, hvor han eller hun lejer sig ind i boligen og betaler x antal kroner i leje til sine forældre.

Holbæk skal helt klart opleves en varm sommerdag sammen med familie eller venner/veninder. Mens man går og spiser en lækker is, er der mulighed for at gå en tur langs ned af Ahlgade. Der er også butikker og caféer ude i siderne langs ned af vejen, hvis man får lyst til at kigge på tøj eller spise en god ret...

Skal du have solgt din bolig? Men du ved simpelthen ikke hvordan du skal gribe det hele an? Så lad mig forklare dig 3 brugbare steps som du skal have på plads, inden du sætter din bolig til salg.

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang