Oplev 1 dag i Holbæk

2019-11-12

Oplev 1 dag i Holbæk


Ahlgade

Holbæk skal helt klart opleves en varm sommerdag sammen med familie eller venner/veninder. Mens man går og spiser en lækker is, er der mulighed for at gå en tur langs ned af Ahlgade. Der er også butikker og caféer ude i siderne langs ned af vejen, hvis man får lyst til at kigge på tøj eller spise en god ret på Café Zehros, Café X eller Café Vivaldi som vi alle kender.

Strandparken

Udover at opleve byen kan man også opleve Strandparken, som er en stor park der ofte bliver brugt til forskellige begivenheder. Der plejer b.la. at blive holdt Sankt Hans og 9. Klassernes sidste skole dag på Strandparken. Mange holbækkere kommer også herover for at grille og lave picnic, med familie, venner/ veninder. Der er også en legeplads for de helt små, hvor de kan lege sammen mens de voksne sidder og kigger på.

Bryggen

Lige så vel som der er en Islands Brygge i København, er der også en Bryggen i Holbæk. På Bryggen i Holbæk er der lavet fodboldbaner, basketball baner og volley ball baner, hvor man kan spille sammen med venner/veninder. Der er også en stor græsplæne hvor man kan sole sig og få en god tan. Ydermere er der lavet vipper ud til havnen, hvor man kan tage en dukkert hvis man får lyst til det. Der ligger også en biograf ved samme placering. Derudover er der også tilkoblet et biograflærred udenfor hvor der bliver vist vigtige fodboldkampe men det bliver typisk vist om sommeren. Nogle aftener viser de også de mindre nye film på det store lærred.

Nattelivet i Holbæk

I Holbæk er der rig mulighed for at tage i byen. Byen tilbyder natklubber der rammer forskellige målgrupper. Der er fx Harlekin som er en natklub der ligger tæt på stationen, dem der som regel tager på Harlekin er de unge som er fra 18+. Hvis man bliver træt af Harlekin kan man gå videre til Irish Pub som ligger lige over på den anden side af gaden. Er du 21+ kan du tage på SOHO Lounge som ligger tæt på havnen. SOHO er et sted man tager hen hvis man ville have en rolig aften, med mindre gang i den. Hvor i mod Harlekin er et sted hvor man kan fyre den max af sammen med venner og veninder.

Holbæk er stadig i gang med at udvikle sig og der bliver bygget hele tiden, og lige nu er de i gang med at færdigbygge et af Holbæks højeste lejligheder. Så hvis du har lyst til at bo i Holbæk så tag fat i en af ejendomsmæglerne. 

Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang